Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meg lehet úszni azt, hogy az...

Meg lehet úszni azt, hogy az önkiszolgáló kasszánál egy adott terméket másnak ütsz be?

Figyelt kérdés
Én múltkor egy sárgadinnyét véletlenül kókusznak nyomtam be, de nem volt tököm hozzá hogy megcsináljam, pedig így olcsóbban kijött volna. Szóval, ezt meg lehet úszni?

aug. 10. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Ha súlyra hasonló igen mert azt is mér.
aug. 10. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Nem igazán zavar senkit, ha ezt nem rendszeresen csinálod. Pl én is ütöttem már be véletlenül rossz péksütit egy önkiszolgáló kasszában, csak otthon vettem észre. Történt ez fél éve, és azóta sem rúgta rám az ajtót a TEK.
aug. 10. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
aug. 10. 15:11
 4/5 TappancsMancs ***** válasza:
Bárki félreírhat valamit, még a kasszások is. Ilyenkor csak szólj ott valakinek és kijavítja neked.
aug. 10. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a sárgadinnye súlyra van, a kókuszdió meg darabra. Ilyen esetben hogy működik az ellenőrző mérleg?
aug. 11. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!