Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szoktál borravalót adni...

Szoktál borravalót adni Foodorás/Woltos futárnak, ha előre kifizeted kártyával a rendelésed?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy a szállítás díja amúgy is az övé, de adtam neki egy 200ast,nem nagyon tetszett neki. Itt is illene a 10%ot adni?
aug. 10. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Esős időben, hétvégén, vagy ha elég sokat rendelek (bevásárlás), akkor igen, egy 300-400 forintot, de alapjáraton nem szoktam és nem is várják el.
aug. 10. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:
40%
Na meg a nagy fenéket! Ki van fizetve az étel, ki van fizetve a szállítás is, minek adnék borravalót annak, aki hajlandó volt kiszállítani egy rendelést nekem? Ez nem egy étterem, ahol valóban illik borravalót adni. És nem azért szokás borravalót adni, mert megkapja az ember a rendelt ételeket, hanem azért, mert tetszett neki en bloc a kiszolgálás és az ételek. Abban nincs sok élmény, ha egy 20 éves takony hozzád vág egy félig hideg pizzát papírdobozban, amit már előtte kifizettél.
aug. 10. 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól függ ki hozza. Kisvárosban lakom, így felváltva, de kb mindig ugyanaz az 5-6 futár szokta hozni a foodorás rendeléseket. Van köztük nagyon unszimpatikus bunkó ork futár, na ő nem kap semmit. Sőt nem jön fel a negyedikre hanem lehív a parkolóba és az autó ablakán adja ki a kaját... De van egy fiatal srác, aki szinte úgy repül fel a 4. emeletre, és kedves is. Neki például mindig adok egy 500ast és látni rajta hogy örül neki. Ellenben az ork futár is kapott már 500ast, de annyit nem mondott, hogy köszönöm.
aug. 12. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!