Ha valaki utál de nem meri megmondani akkor mi utalhat arra hogy utál, mondjuk msn-en? Milyen dolgok utalnak rá? és élőben?
Figyelt kérdés
Ha megkérdezem hogy utálnak-e azt mondják hogy nem pedig sokszor úgy tűnik nekem.2010. nov. 1. 23:34
1/1 anonim válasza:
Szerintem arckifejezésekből simán látszik. Mármint ki lehet venni ha hazudik valaki. Legalábbis nekem elég gyakran feltűnik..
Msnen talán ha ha az illető pl lassan válaszol neked, ami nem feltétlen jelentheti azt hogy elfoglalt, nincs kedve dumálni veled, rövid válaszokat ad ilyen (aha, ja, ok...stb), vagy ha válaszol is hosszabban akkor is jó pár percenként.
élőben hát...ezt nem tudom, látnod kell hogy hogy reagál a kérdésedre, meg egyáltalán rád, a veled való léttel. Hát ezt elmagyarázni nem tudom hátha lesz valaki más is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!