Simson hengercsere óta zörög?
Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan problémám lenne hogy az s51 simsonon a multkor menet közbe eltört a csapszegnél a kis zégergyűrű és emiatt komplett hengerszettet cseréltem, almot 60/2hengert, 60as hengerfejjel tettem rá keystone dugattyúval és amióta rajta van ilyen zörgő, menetközbe már zakatoló hangja van, az elején úgy voltam vele hogy majd ha bejáródik elmúlik, de 1000km normális jártatás után sem mult el, egyébként felső tűgörgőt is cseréltem egybajjal, mi lehet a probléma?aug. 9. 13:16
1/2 A kérdező kommentje:
Az előző henger is 60/2volt csak azt 50es hengerfejjel használtam, esetleg gyújtást kéne állítani rajta?
aug. 9. 13:17
2/2 anonim válasza:
Ha csörgést értesz a zajon, akkor az eleve nem múlhat el bejáródással. Jó lenne gye kompressziót is mérni, és igen, a gyújtáson is lehet variálni.
Egyébként nem laza valamelyik tügörgö? Mi úgy néztük meg, hogy henger le, felsö holtpontra húzzuk a dugót, egyik kezünkben tartottuk, a másikkal meg rácsapunk (de ésszel), hogy nem kottyan-e valahol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!