Miért siet az órám?
Figyelt kérdés
Pár napja megtaláltam nagyapám régi Rocket típusú karóráját. Felhúztam és müködött, de egy idő után arra lettem figyelmes, hogy siet. Mindig pontosan beállítom, de egy fél/egy órán belül már egy-két percet is siet. Ez miért van? Illetve egy órás körübelül mennyiért tudná megcsinálni?aug. 9. 02:08
1/8 Noren1989 válasza:
Rocket azaz Rakéta? Egy tizesért rendbe szoktàk tenni az àtlag szovjet karóràkat. A sietés oka több dolog is lehet. Ekkora mértékű sietésnél a fogtörés sem kizàrt.
2/8 anonim válasza:
Mert nem tudja szinkronizalni magát a zinternettel
3/8 A kérdező kommentje:
#1 igen, igen Raketa, csak már fáradt voltam, amikor írtam a kérdést😅 Köszönöm válaszod!
aug. 9. 12:06
5/8 anonim válasza:
Alacsonyabb oktánszámú üzemanyagot kellene beletölteni!
6/8 A kérdező kommentje:
Aztán tisztíthatnám tavasszal a karburátort...
aug. 9. 22:20
7/8 anonim válasza:
Le kell szervizeltetni de ezek az orosz csodák fénykorukban is napi 30-40 percet késtek/siettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!