Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meddig lesz még ilyen szar a...

Meddig lesz még ilyen szar a vezetésem?

Figyelt kérdés

Több éve van jogosítványom, néha néha vezettem, de nem gyakran. Most jutottam el odáig, hogy tudtam venni magamnak egy autót, 1.5 hónapja vezetek minden nap melóba, haza de nem érzem a javulást😭 Már izgulni nem izgulok,nem fullasztom le az autót, viszont a forgalomba, olyan vagyok mint a sz*r. Annyira szeretnék jól vezetni, de minden egyes alkalommal csinálok valamit ami miatt elmegy a kedvem, és csak haza akarok jutni. Pl: sebességváltás közben hamar fel engedem a kuplungot, "ugrál" az autó, nem találom a kellő sebességet, valamikor nem veszem le kellő képpen váltás közben a gázról a lában felbőg a motor és egyébb kis finomságok, amiken nem tudom magam túl tenni.... Ilyenkor mikor valami hasonló történik, csak célba akarok érni és elfelejteni ezt a sok hibát. Nah meg a másik, parkolásnál mikor patkához állok nem látom a felfestést meddig mehetek, ilyenkor kiszállok és megnézem, jogy hol van a kocsi orra, vagy nem mindig tudok beállni a 2 csík közé, meg nem is látom és tiszta ciki ezeket nézegetni. Úgy szeretnék tényleg jól vezetni😞

Azt le szeretném szögezni, hogy semmi balesetet, illetve koccanást és egyébb dolgokat nem csinálok és csináltam, mindig nagyon odafigyelek ezekre

aug. 5. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Parkolásnál nézd a tükröt.

Nem ciki lejjebb állítani, úgy belátod az egészet.

A vezetésre rá kell hangolódni,kocsi és kocsi között is nagy különbség van.

En pl a nagyobb autót jobbsn érzem.

Ha a pedálhoz nincs érzéked, vegyél automatát.

aug. 5. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Soha

Add vissza a jogsidat 😂🤣

aug. 5. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Megtanulsz egyedül,csak sokat menj!
aug. 5. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
1,5 hónap önálló vezetés után nagy csodákat ne várj, minimum 1 év (napi szinten, önállóan vezetve), mire legalább valamennyi rutinod lesz. Persze minden autó más, van amelyiket könnyebb, van amelyiket nehezebb vezetni. Illetve ne szegje a kedved a szerencsétlenkedés, attól csak rosszabb lesz, ha felbosszantod magad rajta.
aug. 7. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az oktató azt mondta anno egy év rendszeres vezetés után mondhatom azt, hogy tudok vezetni. Egy év alatt minden szituval találkozol (hó, eső, kánikula, sötét, dugó, autópálya stb)
aug. 7. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Figy, aki rendszeresen vezet, azt idővel senki és semmi nem fogja megmenteni a rutintól. Csupán légy türelmes, és fogadd el, hogy nagyon sokat fogsz még bénázni, de ez része a folyamatnak.
aug. 11. 14:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek ♥️
aug. 28. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!