Meddig lesz még ilyen szar a vezetésem?
Több éve van jogosítványom, néha néha vezettem, de nem gyakran. Most jutottam el odáig, hogy tudtam venni magamnak egy autót, 1.5 hónapja vezetek minden nap melóba, haza de nem érzem a javulást😭 Már izgulni nem izgulok,nem fullasztom le az autót, viszont a forgalomba, olyan vagyok mint a sz*r. Annyira szeretnék jól vezetni, de minden egyes alkalommal csinálok valamit ami miatt elmegy a kedvem, és csak haza akarok jutni. Pl: sebességváltás közben hamar fel engedem a kuplungot, "ugrál" az autó, nem találom a kellő sebességet, valamikor nem veszem le kellő képpen váltás közben a gázról a lában felbőg a motor és egyébb kis finomságok, amiken nem tudom magam túl tenni.... Ilyenkor mikor valami hasonló történik, csak célba akarok érni és elfelejteni ezt a sok hibát. Nah meg a másik, parkolásnál mikor patkához állok nem látom a felfestést meddig mehetek, ilyenkor kiszállok és megnézem, jogy hol van a kocsi orra, vagy nem mindig tudok beállni a 2 csík közé, meg nem is látom és tiszta ciki ezeket nézegetni. Úgy szeretnék tényleg jól vezetni😞
Azt le szeretném szögezni, hogy semmi balesetet, illetve koccanást és egyébb dolgokat nem csinálok és csináltam, mindig nagyon odafigyelek ezekre
Parkolásnál nézd a tükröt.
Nem ciki lejjebb állítani, úgy belátod az egészet.
A vezetésre rá kell hangolódni,kocsi és kocsi között is nagy különbség van.
En pl a nagyobb autót jobbsn érzem.
Ha a pedálhoz nincs érzéked, vegyél automatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!