Minden reggel favágás a szomszedban ,mit lehet tenni?
Ezeket a válaszokat olvasva megdöbbenek -hogy lehetek ekkora barom hogy itt kérek segítséget?!???🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Fekudjek le korábban mikor reggel 6 kor ér vèget a műszakom??!Meg nyomjam fel a NAV -nal ?!!Attol majd tudok aludni ????Gyerekek ez a szint ami itt van….🤦♀️most törlöm is magam innen!
Ember... ha tudnánk normális választ adni akkor kaptál volna.
Nem nagyon lehet ezzel mit kezdeni. Szólsz neki, illetve a jegyzőnél birtokvédelmi eljárást kezdeményezel. És kb ennyi amit tehetsz.
Nappal nem korlátozhatsz senki abban hogy a tevékenységét végezze. Én is voltam éjszakás, minden negyedik nap reggel ahogy hazaértem mindig a másik szomszéd nyirta a füvet, vagy fát vágott, nyomatta a motoros permezetővel, vagy disznót vágtak, stb.
Cseréltesd le az ablakot szigeteltve és/vagy használj füldugót. Én ezt használom, tohadt jó: [link]
Meg még azt próbáld ki hogy iszol valami piát. 1 sör vagy egy feles és az ellazít és tudsz aludni.
Én olyat mondok, amit még nem ajánlottak előttem :D
Keress olyan munkát, ahol nem kell éjszakáznod :)
Amúgy nagyon nem tudsz vele mit kezdeni. Füldugó, vagy megpróbálsz beszélni vele, hogy esetleg délután csinálja, hogy legalább délelőtt tudj aludni.
Amúgy neki fatelepe van, hogy napi szinten ilyen sokat vágja a fát?
Mert én egyedül 4-5 nap alatt összevágom, behordom az éves tüzelőmet....ráadásul és nem is géppel hasítom. Szóval az sem mindegy mért tart neki ilyen sokáig?
Amúgy tudom milyen érzés, én is jártam dolgozni éjszakás műszakban.
Nagyon ritkán tudtam kipihenni magam, mert pl.nyáron a meleg miatt nyitott ablak lett volna jó, de akkor minden behallatszott a fűnyírás, flexelés, utcabeli gyerekek kint játszottak az utcán egész nyáron,stb.
Nappal eleg nehez aludni
En hamar elaludtam kb 2-3 orara de hiaba volt besotetitve a szobaba tudtam hogy nappal van es nem tudtam vissza aludni
Persze este 9-kor amikor indulnom kellett ejszakaba tudtam volna aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!