Ha mindig megvárom a következő buszt, mert tele van, akkor azt hiszik azért mert nincs bérletem ?
Figyelt kérdés
aug. 5. 09:35
2/8 anonim válasza:
Most őszintén. Kit érdekel mit hisznek? Egy olyan buszban én se mennék fel, ahová az emberek hónalj szagát kell szagolgatni, és az aurájukba bele bújni. Sztem felesleges ilyenekkel megkérdőjelezni.
3/8 anonim válasza:
Bárki bármit hihet, felesleges ezen stresszelned vagy kombinálnod. Ha az előző buszon esetleg volt ellenőr, a következőn is ugyanúgy lehet.
6/8 anonim válasza:
"Miféle logika szerint?"
A magyar gyökér proli ilyen. "Biztossss nincs pénze jegyre, de ahhoz is puhap.cs hogy megkérje a buszsofőrt hogy vigye el". Vagy: "drogos! Látjátok, meg sem bír mozdulni annyira be van állva!". És: "Várja a k.rváját. Otthon van a 3 gyerek ez meg k.vár tart! Ember az ilyen?! És még jegyre sincs pénze!". Stb.....
7/8 anonim válasza:
Pontosan kit érdekel ez?
Ha jön az ellenőr, mutasd meg.
8/8 anonim válasza:
Vegyél ilyen jegytartót amit a nyakadba tudsz akasztani és tedd oda a bérleted hogy mindenki lássa hogy neked van. Te vagy a lakótelepen helyi menő csávó, mert van bérleted!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!