Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha mindig megvárom a következő...

Ha mindig megvárom a következő buszt, mert tele van, akkor azt hiszik azért mert nincs bérletem ?

Figyelt kérdés
aug. 5. 09:35
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Miféle logika szerint?
aug. 5. 09:54
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Most őszintén. Kit érdekel mit hisznek? Egy olyan buszban én se mennék fel, ahová az emberek hónalj szagát kell szagolgatni, és az aurájukba bele bújni. Sztem felesleges ilyenekkel megkérdőjelezni.
aug. 5. 09:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Bárki bármit hihet, felesleges ezen stresszelned vagy kombinálnod. Ha az előző buszon esetleg volt ellenőr, a következőn is ugyanúgy lehet.
aug. 5. 09:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Ilyeneket*
aug. 5. 09:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Ki hinné azt? És miért?
aug. 5. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:

"Miféle logika szerint?"

A magyar gyökér proli ilyen. "Biztossss nincs pénze jegyre, de ahhoz is puhap.cs hogy megkérje a buszsofőrt hogy vigye el". Vagy: "drogos! Látjátok, meg sem bír mozdulni annyira be van állva!". És: "Várja a k.rváját. Otthon van a 3 gyerek ez meg k.vár tart! Ember az ilyen?! És még jegyre sincs pénze!". Stb.....

aug. 5. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Pontosan kit érdekel ez?

Ha jön az ellenőr, mutasd meg.

aug. 5. 13:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Vegyél ilyen jegytartót amit a nyakadba tudsz akasztani és tedd oda a bérleted hogy mindenki lássa hogy neked van. Te vagy a lakótelepen helyi menő csávó, mert van bérleted!
aug. 5. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!