Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen hülyeségeket csináltál...

Milyen hülyeségeket csináltál gyermekkorodban?

Figyelt kérdés
Pl.:Becsöngeti más házába és elfutni, ilyen hülyeségekre gondoltam.
2010. nov. 1. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tüzet raktunk a haverommal egy teatűzhelyben ami egy hatalmas fenyves közepén volt elhagyatva . Rendesen begyulladt a tűz , főleg hogy az ott talált fenyőágakkal tápláltuk . Még szerencse hogy nem gyújtottuk fel az erdőt ... Így visszagondolva , őrültek voltunk ...
2010. nov. 1. 23:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Autó mögé szánkót kötünk télen és irány szánkózni! Ezt még ma is csináljuk :'). Imádom.
2010. nov. 6. 16:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
egyszer beleszartam egy popsitörlőkendőbe, és barátnőmmel bedobtuk egy vénasszony postaládájába. egy pasinak meg egy az utcán talált kottongumit dobtunk be. am mindennapos volt hogy kilocsoltam az erkélyről vizet (néha még paprikamagokat is szórtam ki az alattunk levő kis virágoskertbe, hogy az ott lakó nyanya dudvázhasson :D)
2010. nov. 6. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!