Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Estetek már el olyan helyen,...

Estetek már el olyan helyen, ahol sokan látták?

Figyelt kérdés
Sztorikat ha lehet!
2010. nov. 1. 19:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
tesióra... nem túl extrém :D
2010. nov. 1. 20:00
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csak majdnem. Múlt télen megkaptam az új csizmám, sarokkal, meg minden. büszkén kopogtam' végig a LIDL parkolóján, amikor a betonra fagyott jégen megcsuszantam. azér elég sok emer láthatott, el is mentme onnan óvatosan.. :)
2010. nov. 1. 20:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én két hete a vasútállomáson leestem a lépcsőn. Szerencsére csak hárman látták, de azért így is kicsit ciki volt.
2010. nov. 1. 20:04
 4/16 anonim válasza:
100%
Nem is egyszer. Jó móka. Annak, aki látja.
2010. nov. 1. 20:07
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ehe) Buszról a kerék és a járda közé:D Miközben tettem a szépet pár fiúnak. Imádok erre emlékezni, a röhögéstől majdnem megfulladtam. Barátnőm szintén. Jó is az.. Mármint a káröröm-nincs benne irigység:DD
2010. nov. 1. 20:11
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Még nyáron egyik barátnőmmel voltunk a hungaroringen. Megyünk hazafelé, és ugye a pálya egy ilyen dombon van, ami homokos. Na és ott lefelé mentünk. Valami szórólapot olvastam. Beleléptem egy gödörbe, de nem estem el. Léptem olyan 10-et, és elcsúsztam a homokon. Seggreesetm. Pont jött szembe velünk 2 hapsi, meg ugye még jópáran voltak ott. A 2 hapsi oda is köszönt nekünk...:D
2010. nov. 1. 20:11
 7/16 anonim ***** válasza:
69%

én valameik nap estem el a suli előtt görkorival nagyonsokan voltak, valamit néztem éshát megvolt repedve a beton ugypofára estem xD felkeltem elkezdtem hangosan nevetni :P utánna meg hazafele menet reménykedtem benne h nemlátta a suli leghelyesebb pasija! másnap mentem suliba és odajött hozzám(mármint az áhított pasi) és mondta h látta meg megkérdezte h lett e valami bajos stb. ^^ és aztmondta h tök jol lereagáltam xD

aztán még mostis vele járok mert nemvagyok egy hisztis pics@ *-*

am 14/l

2010. nov. 1. 20:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
bocsi * bajom
2010. nov. 1. 20:49
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Szálltam volna fel a buszra, megbotlottam és pofával előre bezuhantam :D :D Meg volt olyan is, h ki :))

Elég szerencsétlen vagyok ilyen téren...bármikor...bárhol..:D

2010. nov. 1. 21:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az iskola udvarán még 3.-ban vagy 4.-ben ugróköteleztem. Az ugrókötél beleakadt a lábamba, és én egy jó nagyot, hogy úgy mondjam, pofára estem. Pár perc múlva tértem magamhoz, ahogy feküdtem a földön. Kb. 4-5 hétig meglátszott a zöldes-kékes-sárgás-lilás-pirosas duzzanat a homlokomon...Nem kívánom senkinek azt a fájdalmat! Brrr!!
2010. nov. 1. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!