Ki hogyan éli meg, hogy elmúlt a kegyetlen nyári hőség?
Figyelt kérdés
aug. 3. 07:19
2/13 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, a hőséget hogy bírtuk ki
3/13 anonim válasza:
Amúgy valaki imádja, és egész évben rajongana olyan időért, ami júliusban volt.
4/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez tényleg rendkívüli kánikula volt! Gyerekkoromban is voltak nagyon meleg nyarak (1980-as évek közepe,) de ez mindent felülmúlt.
aug. 3. 08:18
5/13 anonim válasza:
A kánikulában szültem és jöttünk haza, 4 hetes a kislányom. Maradjunk annyiban, hogy amikor tehetem kint vagyunk a teraszon egy szál hálóingben, a gyerek a babakocsiban betakarva és igen, a teraszon alszunk 🤣
Imádom a hűvös időt, a meleget sosem bírtam. Tavaly nyáron ideiglenesen elvállaltam a kézbesítést a faluban, pedig rühellek bicajozni is. 3 alkalommal vitt el a mentő, kétszer napszúrás és egyszer hőguta miatt.
Szóval halleluja a hűs időért!
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még!
aug. 3. 09:12
9/13 anonim válasza:
A bulldogom elvitte ez a kibaxott hőség!
10/13 A kérdező kommentje:
Jaj, sajnálom kedves 9-es! :(
Gondolom, nehéz de idővel majd valahogyan túlteszed magad rajta. (Hacsak nem őrző-védő céllal tartottad a kutyádat.)
Vagy egyszerűen csak egy nagyon jó és hűséges társ volt.
aug. 3. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!