Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gumilövedékes puska nagyobb...

Karel184 kérdése:

Gumilövedékes puska nagyobb erőhatást bírja?

Figyelt kérdés

Adott egy Atlas 4matic hozzávaló R Knall patronnal és keményebb gumilövedékkel használom zsírozva előírás szerint de foglalkoztat a kérdés miszerint RWS piros állatkábító patronnal lehet e valóban használni ?

Láttam már akik azzal használják probléma mentesen de kiváncsi vagyok a véleményekre.

aug. 2. 13:59
 1/2 Noren1989 ***** válasza:

Tormentàlàs, amit keresel.

Nos, a marhaölő egy emelt gàznyomàsú történet a 9 Knallhoz képest. Úgy rémlik, hosszabb is a hüvelye...

aug. 2. 15:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Van hosszabb hüvelyes is de az Rws ugyanakkora 9x17 és így van az emelt nyomás miatt gondolom bírná az acél betétcsővel az alu helyett de kíváncsi vagyok a véleményekre, érdekel és foglalkoztat. Ment a hasznos értékelés ;)
aug. 3. 08:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!