Miért dobál le az internet ?
Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap előtt kötöttük be az új internetet mindenkinek tök jól működik kivéve nekem folyamatosan ledobál majd azt írja hogy nem sikerült kapcsolódni újra indítottuk akkor se lett jó bárhová megyek mindig rajta marad a telom a neten de ithon egyszerűen nem pedig elég jó netünk van ez mitől lehet ?aug. 1. 22:04
1/2 Gyakori93 válasza:
Nekem a telekom volt ilyen. Felmondam a 14 napos próbaidő alatt.
Most flip van. Ez is vacakolt. Hol volt, hol nem volt internet. Ha volt is olyan lassú volt, hogy a zene lejátszás is megakadt.
Én úgy oldottam meg ezt a problémát, hogy beléptem a modemen feltüntetett adatokkal a kezelőfelületbe, ahol a wifi meg egyéb beállításokat lehet kezelni. Bár elég fapados a rendelkezésre álló beállítási lehetőségek.
Keress egy olyan opciót, ami a tűzfal biztonsági szintjét állítja. És vedd le a legkissebbre, vagy ha van rá mód, kapcsold ki. Indítsd újra a modemet, meg a set top boxokat, és teszteld le.
Nekem azóta gond nélkül tudja a 200Mbit/s körüli sebességet.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekünk is flip volt arról váltottunk le
aug. 1. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!