Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy lássa az...

Mit tegyek hogy lássa az insta sztorimat a kiszemeltem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon sok embert követ és lehet ez miatt nem látja az enyémet.

aug. 1. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha nem nézzi meg nagyon semmit.

De nem értem, miért olyan fontos hogy lássa? Ha látja mit kezdjen vele? Ha valami vicceset raksz rá amire például csak nevetős emojikkal válaszol akkor is aligha hiszem hogy beszélgetést tudsz belőle indítani.

Ha beszélni akarsz vele rá kell írnod, vagy különben nem lesz semmi se.

aug. 1. 14:45
 2/7 anonim válasza:
100%

Semmi értelme ezzel fáradozni. Én is így csináltam fél évig hogy örültem, ha megnézi a storym vagy szivezi a képem. Aztán rájöttem ez lehet baráti gesztus is és nem feltétlen azt jelenti hogy bejövok neki.

Szóval ha meg is nézi, ne éld bele magad.

Bocsánat, hogy durván fogalmaztam, csak nem akarom más is úgy járjon ahogyan én jártam.

Tudja hogy bejön neked?

aug. 2. 07:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem, szerintem a létezésemről se tud xd, mivel nem is ismerem élőben
aug. 2. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 akkor mivel jutnál előrébb azzal ha megnézzi a storydat? Ha valamit akarsz tőle muszáj vele beszélned ráírnod különben nem lesz semmi se.
aug. 2. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Jelöld meg! Egyszer élünk.
aug. 2. 14:28
 6/7 A kérdező kommentje:
5-ös xdddd
aug. 2. 22:16
 7/7 anonim válasza:
Igaza van a négyesnek. Írj rá veszteni nem vesztesz vele. Nem kell egyből elmondani hogy mennyire szereted először csak mint két ember beszélget
aug. 16. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!