Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az ciki, ha szeretek temetőbe...

Az ciki, ha szeretek temetőbe járni?

Figyelt kérdés

Lehet, furcsa vagyok, de vonzanak a temetők. Mikor ott vagyok, kellemes nyugodtságot érzek. Szeretek ott sétálni, nézegetni a sírokat. Egyébként nem vagyok társaságkedvelő típus, inkább egyedül szeretek ott lenni. Van olyan, akinek hozzám hasonló érdeklődési köre van? :)

16/L

júl. 30. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem
júl. 30. 17:31
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem ciki, én is szeretek temetőkbe járni, bár én már 4 éve halott vagyok...
júl. 30. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Temetőgondok vagyok.... szerinted? :D
júl. 30. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ott is lakok, kel fel a nap, ugyhogy joccakát
júl. 31. 05:17
 5/6 Metionin ***** válasza:
100%
Nem ciki, elég sokan szeretik. Mi egy időben oda jártunk tanulni. Ez csak fiatalon tűnik egyedi dolognak, amúgy meg tök logikus, csend van, nincs tele emberekkel, igazából olyan, mint egy csendes park.
júl. 31. 13:48
 6/6 Margoca19 ***** válasza:
100%
Én is így voltam fiatalabb koromban oda jártam sétálni sőt ha ideges voltam kifejezetten oda jártam lenyugodni ma már salynos nincs rá időm igazából nekem ott volt csak nyugton ott tudtam lenyugodni átgondolni a bolgaimat
aug. 4. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!