Batikaa kérdése:
Utcára kerültem ötletek?!
Figyelt kérdés
Sziasztok 24 éves vagyok 3-Hete a kocsimba élek volt egy párom akivel 4 évig voltam együtt de még csalt és van egy 2-Éves közös gyerekünk itt áll tőle nem messze a kocsim ha akarnék sem tudnék el menni (nincs aksi) és hívogat! fel magához és lejar néha hozzám hogy feküdjek le vele és közbe ott az új csávó aki álitása szerint 100x jobb mint én akkor miért csinálja ezt? Én is hibás vagyok abba hogy szét mentünk de ő 4-év állat nem egyszer meg csalt amíg én dolgoztam heti 6 napot dolgoztam 12orába és utána még otthon is én takarítottam neki mindig volt valami ki fogása miért nem csinálta gyakran én voltam az a kifogás hogy az én hibám stb stb a gyerekemet hálistenek láttam minden nap és viszem sétálni játszani is csak nem láttok kiutat ebből az egészből! össze vagyok zavarodva és nagyon fáj ez az egész és nekem nincs egy barátomsem senkim akivel ezeket a dolgokat meg bírnám beszélni.annyi mondani valóm lenne de még fojt a csend!! Pl ebe a 2 hétbe már 150Ezret adtam neki és írogat hogy inkoretul keveset adtam neki (nem albiba lakik saját!) Havi 30-ezer a rezsi!! A helyes írás miatt bocsánat sosem volt az ideálom!júl. 28. 16:47
1/5 A kérdező kommentje:
Javít a telefonom bocsánat ha valahol faszágnak tűnik amit írtam:D
júl. 28. 16:49
2/5 anonim válasza:
Menj alberletbe. Addig nem adsz neki penzt, amig nem rendezodik az anyagi dolgod.
3/5 anonim válasza:
Milyen jogon követel tőled pénzt? Nyilván érthető, hogy te a legjobbat szeretnéd a gyerekednek, de annak nem az a módja, hogy eltartod az élősködő exedet is. Vegyél ki egy albérletet, szedd össze magad, és ne adj neki még több pénzt, hanem fordulj a gyámhatósághoz, mert ezek szerint ő nem alkalmas önállóan eltartani egy gyereket. Így a gyerkőc végül hozzád kerülhet.
4/5 Noren1989 válasza:
Atika: egy havernàl héderezz 10ikéig.
A volt pàrod követelései bírói döntés hiànyàban semmitmondók.
H te miért adsz neki így pénzt, az szàmomra rejtély.
5/5 anonim válasza:
Adj neki havonta 40-et, azt is úgy, hogy nyoma legyen pl.utald át és közleménybe írd, hogy gyerektartás. Különben simán letagadhatja, aztán majd fél évre visszamenőleg követelőzik.
Többet ne adj, majd ha lesz róla bírósági papír!
Spórolj és vegyél ki egy albérletet vagy csak egy szobát valahol.
Ne hagyd magad manipulálni, csak a pénzed kell neki! Most az a legfontosabb, hogy talpra állj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!