Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nemtudom eldönteni hogy...

Nemtudom eldönteni hogy menjek-e egyetemre?

Figyelt kérdés
Azzal a céllal jelentkeztem, hogy jobb egyetemre járni mint semmit se csinálni, mert akárhány munkahelyre jelentkeztem, egy választ se kaptam hogy jó vagyok-e vagy nem. De miután most felvettek, egyáltalán nem örültem, és mások is aztmondják hogy ezzel az indokkal felesleges az egész. Tavaly már elkezdtem a sulit de csak a stressz volt, pénzkidobás és szorongás, abba is hagytam egyéb okok miatt. Nemtudom most mit tegyek.
2024. júl. 28. 13:23
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nem talaltam ilyen allaslehetosegeket, csak takaritokat (amikre jelentkeztem) gyorskajaldasat, irodait vagy telefonos ertekesitoset
2024. júl. 29. 12:32
 22/28 anonim ***** válasza:

Egy olyan szakma ami megéri legyél körmös vagy ingatlanos, stewardess, ápoló ha már lány vagy.

Engem jogra vettek fel, de bármilyen munkát elvégzek Pesten, hogy legyen pénzem voltam barista, felszolgáló, takarító és úszásoktató vagyok jelenleg.

Az, hogy mit is vártál el az itteni emberektől az egyéni szoc probléma, mert te sem vagy különb ha valakit leszerencsétlenezel és hasonlók, holott biztosan előrébb jár mint te…sok dolgot csak el kell engedni a füled mellett egy anonim oldalon, ha már kiírtad ezt a kérdést ide. Ha nem tudsz mit kezdeni magaddal, mert lentebb nem adod, viszont nem jeleznek vissza, de az egyetemet sem akarod elkezdeni az ugyan úgy egyéni szív probléma…

Így nem, hogy két szék közé ülnél, hanem inkább ez olyan, mint amikor kergetsz egy lovat, de azt észre sem akarod venni, hogy a másik a sarkadban lohol utánad.

Nem tudom mire jelentkeztél, de ha megéri elvégezni, akkor ajánlom annak elkezdését. Mellette rengeteg diákmunka lehetőség fog megnyílni előtted, ha nappalin vagy.

(És legyen egy nyelvvizsgád, ha még nincs)

2024. aug. 2. 08:56
 23/28 A kérdező kommentje:
Olyan szakra vettek fel aminek nincs sok ertelme mint pl a bolcseszakrol is ezt mondjak
2024. aug. 2. 13:51
 24/28 anonim ***** válasza:
Akkor esetleg jövőre jelentkezz olyan alapképzésre jövőre, ami lefedi az szakmai képzésedet. Vagy végezz el egy másik szakmát.
2024. aug. 2. 21:46
 25/28 A kérdező kommentje:
Minden gazdasagi szak 400+pontos es nekem nincs annyim, ezert voltam kenytelen ilyen kis semmilyen szakra jelentkezni
2024. aug. 3. 09:21
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha már felvettek alapszakra, onnan át tudsz jelentkezni akár egyetemen belül is másik szakra, ott már nem pontokat számolnak, legfeljebb krediteket.
2024. aug. 3. 09:35
 27/28 anonim ***** válasza:
49%
Nem tud átjelentkezni okoska...Csak a gazdaságin beül van erre lehetőség, mert a legelején kb ugyan azt tanulják, de sehol máshol nincs erre lehetőség, és mint olvastad nem gazdaságira vették fel.
2024. aug. 3. 12:20
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha a szakok közt nincs semmilyen jellegű átfedés (mint jelen esetben), akkor értelemszerűen elutasítják a kérvényt, és ismét felvételizni kell, viszont lehetnek beszámítható kreditek, szóval valóban nem jól fogalmaztam meg a mondandómat, sajnálom, viszont azért nem kapásból arcoskodással kellene reagálni, okoska.
2024. aug. 3. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!