Láttad már Tóth Lüszi klippjét? (nem rég jelent meg) ha igen mit gondolsz róla? :D
2010. 10. 29-én felkerűlt a Klipp a youtubere, és hát még elég kevesen látták...
Szerintem nem lett valami jó Klipp..jobbat vártam bevallom őszintén :/ Van e olyan aki ettől most meg szerette Lüszit? :D vagy esetleg eddig fan volt de most meg utálta?
A link: http://www.youtube.com/watch?v=DlMsAt6g2UQ
Én végig hallgattam.Sokkal jobban énekel mint azok akik most vannak a megasztárban..
Én mindenesetre további sok sikert kívánok neki.Ő legalább meg merte valósítani az álmát,és igyekszik is mindent megtenni érte.Azt,hogy az első klipje "nem a legjobb",hát istenem mit vártok? Majd lesz jobb is.Sok híres világsztárnak vannak szar klipjei..
Szerintem fogunk még Lüsziről hallani,és azon sem fogok csodálkozni,ha egyszer keserűen fog beszélni a magyarokról,mert csak bántani tudják őt is..
Szerintem meg egyátalán nincs jó hangja ebben a klipben, még a megasztárban is jobb volt :D
Maga a klip meg valami csúcsszuper, fantáziadús, izgalmas stb... :/
Ez egy videóklip?XD jézuuuuuuuuuus
Hát akkor én már sztár vagyok:D
A hangja sztem szarabb mint a megasztárban!
Az a baj hogy a kiscsaj a nagyképűségével elrontja az ismertségét..
Legyek őszinte? Szär lett. A zenéhez nem értek, de a klip, az szörnyű. Miért pont a Berzsenyi Park pocsolyás játszóterét kellett választani? No meg a helyszínek, az összevágás, a greenbox mind nagyon kezdetlegesen van megoldva. Nem ártott volna néhány szűrő meg effekt, ha már komolyan gondolja. Muhaha! Viszont akkor tudom, hogy hol lakik. :P
Kevés videóanyag lehetett, amiből össze lett vágva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!