Beszelgessunk olaszul?
Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 13:57
22/36 A kérdező kommentje:
15:08 io ho 27 anni e vivo in italia .e tu dove abiti?sei di Budapest?(en 27 eves vagyok es Olaszorszagban elek.es te hol laksz?Budapesti vagy?)
2010. nov. 1. 15:13
23/36 anonim válasza:
io "in" békéscsaba (szoltam h csak a naon alapokat tom és még azt is rosszul :s)
24/36 A kérdező kommentje:
a suliban tanulsz olaszul? nella scuola impari in italiano?
2010. nov. 1. 15:32
25/36 anonim válasza:
a növéremtöl és még csak kb 2 hete kezdtem el
27/36 anonim válasza:
ciao ragazzi!come state!
Vanessa!io posso parlare con te:)
Per quale motivo sei andata in Italia?
spero che mi capisci:)
28/36 A kérdező kommentje:
13:26 ma certo che ti capisco...... io sono in Italia perche mio amico italiano quindi dovevamo decidere dove vivere....Budapest o Milano. alla fine abbiamo deciso Italia. penso abbiamo fatto bene. e tu? come mai parli cosi bene italiano?
2010. nov. 2. 13:37
29/36 anonim válasza:
Milano é bellissima...vorrei andare lí:)
Io adesso studio in in liceo bilingue,dove ho imparato l'italiano.Mi piace tanto:)
Il tuo fidanzato é italiano?Brava!;)Dove vi avete conosciuti?
30/36 A kérdező kommentje:
ci siamo conosciuti in Italia..... ma tu parli quasi meglio di me! sei bravissima!! complimenti!
2010. nov. 2. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!