Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van valamilyen tehetség...

Van valamilyen tehetség kutató Magyarországon? Szeretek énekelni, viszont X faktort kihagynám Valami más?

Figyelt kérdés

2024. júl. 25. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Konyhafőnök.
2024. júl. 25. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Jászai Mari tér, Budapest. Ott lenne közönséged, s lenne, aki kutatna is utánad.
2024. júl. 25. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:

A tévében már rég nem tehetségkutatók mennek, hanem énekes-táncos témájú valóságshow-k. Ott sosem lehetnél önmagad ha el is jutsz egy beválogatásig, mert az énekled amit mondanak, azt a ruhát-hajat-sminket kapod amit adnak, és úgy viselkedsz ahogy elvárják. A hangod mellékes, mert oda a felépített dráma és karakterfejlődési ív kell, amit el lehet a képernyőn adni.

És az összes ilyen. Mindig lehet olvasni a direkt kasztingtól elkezdve a megírt háttérsztorikon át a kötelező "spontán" botrányokig amin 1-2 hétig a bulvár is csámcsoghat.

2024. júl. 25. 21:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem viselnèm el,ha másoknak lenne hatalma felettem,így ahogy leirtad,haj,ruha,stb..

Nem szoktam tv-zni,így nem tudom milyen lehetőségeim lennének.

Köszönöm.

2024. júl. 25. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor önállóan kell karriert építened online-n... Nem pedig másoknak kiszolgáltatva lenni.

Az más, ha befutsz és vannak partnerek, segítő kezek, ám te magad határozol meg dolgokat, szólhatsz bele saját produkciódba.

Élő pl Azariah

2024. júl. 26. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!