Van valamilyen tehetség kutató Magyarországon? Szeretek énekelni, viszont X faktort kihagynám Valami más?
A tévében már rég nem tehetségkutatók mennek, hanem énekes-táncos témájú valóságshow-k. Ott sosem lehetnél önmagad ha el is jutsz egy beválogatásig, mert az énekled amit mondanak, azt a ruhát-hajat-sminket kapod amit adnak, és úgy viselkedsz ahogy elvárják. A hangod mellékes, mert oda a felépített dráma és karakterfejlődési ív kell, amit el lehet a képernyőn adni.
És az összes ilyen. Mindig lehet olvasni a direkt kasztingtól elkezdve a megírt háttérsztorikon át a kötelező "spontán" botrányokig amin 1-2 hétig a bulvár is csámcsoghat.
Nem viselnèm el,ha másoknak lenne hatalma felettem,így ahogy leirtad,haj,ruha,stb..
Nem szoktam tv-zni,így nem tudom milyen lehetőségeim lennének.
Köszönöm.
Akkor önállóan kell karriert építened online-n... Nem pedig másoknak kiszolgáltatva lenni.
Az más, ha befutsz és vannak partnerek, segítő kezek, ám te magad határozol meg dolgokat, szólhatsz bele saját produkciódba.
Élő pl Azariah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!