Mi a véleményetek Denis Cyplenkov-ról?
Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 12:10
12/18 Ccske válasza:
Hát az biztos hogy kemény de én jobban tisztelem Voevodát,nekem ő a best.15 éves vagyok de a csuklóm csak 17cm körkerületű de így is junior +75 kg-ban országos bajnok vagyok...remélem azért még vastagodik :D.
13/18 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek, cyplenkov vagy voevoda az erősebb?
2011. márc. 5. 07:29
14/18 anonim válasza:
Cyplenkov erősebb balkézzel, meg maga az egész teste erősebb, ugyanis szkander mellett erősember-versenyeken is részt szokott venni...Voevoda bal kézzel erősebb, számomra is hihetetlen volt, hogy nagy kihagyás utan, kisebb testsúlyal is lazán elvolt edzésen Cyplenkovval.
15/18 anonim válasza:
Ez az ember valami ritka nagy medveb@szó... és a diót is úgy töri el egyesével mint más a szotyit foggal... Az biztos, hogy van benne erő még hozzá hatalmas nagy...
16/18 anonim válasza:
Szerintem Cyplenkov a király szkanderban,habár én nem szkanderezek profiban,de a csuklóm 19cm,az alkarom 32,a felkarom meg 42,5
14/f
17/18 anonim válasza:
A meret es az ero nincsen osszefuggesben egymassal! John Brzenk 43-as karral siman lenyomta cyplenkovot. Cyplenkov megfogni se tudta.
18/18 anonim válasza:
17 devon meg lenyomta brzenket
igaz műtét után brzen nyomta le larrattot bár azt látni is lehetett azért.
szóval denis<brzenk<larratt de várjunk csak denis meg lenyomta larrattot.
végtelen kör
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!