Rossmann rendekésnél ellenőrzk, hogy elmúltál 18?
A rossmannnból szeretnék rendelni, van 1-2 db 18+ termék, de én csak februárban leszek 18.
Az a kérdésem, hogy ha postára rendelem akkor ott le kell ellenőriznijük, hogy elmúltam-e vagy sem?
[+ kérdés] ha nem box-ba rendelem, akkor lehet kézpénzel fizetni?
Dehogy írják rá a csomagra a 18+ -ot :D
Amúgy postán pont lesz*rják hogy mi van a csomagban. Kifizeted és kész (igen, lehet készpénzzel is)
Amúgy lehet én vagyok lemaradva, de mondjátok már meg hogy mit lehet venni a Rossmann-ban, amihez be kell tölteni a 18-at? :)
Már eleve felhasználói fiókoz sem hozhatsz létre amig nem vagy 18.
Idézem az ÁSZF-ből: "A regisztrációra minden vásárlónk jogosult, aki a 18. életévét betöltötte és cselekvőképes, valamint az Európai Unió valamelyik tagállamában lakóhellyel rendelkezik és elfogadható számára a magyar nyelvű kommunikáció."
18 év alatt nem vagy cselekvőképes.
Oké, és ezt ki tartja be? :)
Azt hiszem Facebook fiók is 12 vagy 14 éves kor felett lehetne (elvileg)...közben meg már a 8-10 éveseknek is van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!