A kérdés inkább hogy mire készülsz ezekkel? Lány vagy fiú vagy?
2024. júl. 22. 16:40
2/17 anonim válasza:
Téged fenekelnek vagy te valakit?
2024. júl. 22. 16:46
3/17 A kérdező kommentje:
2-s engem fognak elfenekelni, de én is szívesen fenekelék el valakit.
2024. júl. 22. 16:55
4/17 anonim válasza:
2-es vagyok
Lány vagy, vagy srác?
Amúgy a nádpálca a legrosszabb szerintem, a nadrág szíj is “finom”, de az izgatóbb is
2024. júl. 22. 17:43
5/17 A kérdező kommentje:
4-s. az miért fontos?
2024. júl. 22. 18:26
6/17 anonim válasza:
Mert lánnyal bevállalnám esetleg a fenekelést
2024. júl. 22. 18:58
7/17 anonim válasza:
6os ami azt illeti ha olvasod a kérdező válaszát kiderül hogy már van partnere csak mivel gondolom neki kell kiválasztani az eszközt ezért kért itt segítséget
2024. júl. 22. 20:22
8/17 Prókátor válasza:
A nádpálca nagyon szép, sokáig megmaradó, és fájdalmas nyomokat hagy. Viszont a hossza kevésbé lényeges, mint a vastagsága.
2024. júl. 23. 00:25
9/17 anonim válasza:
A periódikus betonvas, a vipera, meg a fa testápoló sokkal hatásosabb, örök emléket adó eszközök, ilyen célokra.
2024. júl. 23. 17:19
10/17 anonim válasza:
9, remélem, édesanyád, akivel még ötvenesként is együtt élsz, is ezekkel szokott nevelni.
Nagyon szar a helyesírásod.
Kérdező, rengeteg klassz dolog van. A kábel csodálatosan csíp, összehajtva szuper a nyoma is. A sima pálcák mind jók, a szíj is.
A lovaglópálca ezekkel szemben csak simogat, sosem nyújtott élvezetet se adni, se kapni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.