Nagyon sok állatot (sertés, baromfi) levágnak tisztítanak Rengeteg toll, bél és egyéb maradványokkal mit csinálnak ? Feldolgozzák? Hol? Mit csinálnak belőle ?
Figyelt kérdés
#feldolgozás #Állati hulladék
júl. 21. 19:37
1/8 anonim válasza:
A tollból zsebkendő, tampon lesz, a hús részekből meg fini hamburger.
2/8 anonim válasza:
Szeparált húspépet csinálnak a maradékból, aztán mehet a felvágottakba, virslibe, mirelit/feldolgozott húsokba.
3/8 A kérdező kommentje:
Azért remélem nem ilyen durva.
Valamire biztos használnak, de talán mégsem számunkra.
Habár.. a mai világban..
Nem hiszem hogy a beleket használhatják.
Lehet elegetik.. vagy nem tudom
júl. 21. 21:26
4/8 anonim válasza:
Ne ringasd magad hiú ábrándokba. Ami már tényleg annyira gusztustalan és para, hogy még a húsfeldolgozó cégek sem ítélik emberi fogyasztásra alkalmasnak, az megy a kutya/macskatápba. Nyilván a tollak, szőr vagy csontok nem, viszont azok is hasznosíthatóak más módon.
5/8 anonim válasza:
De, ilyen durva. Ledarálják és virsli, stb alapanyag lesz belőle. Ismerősöm dolgozik ilyen helyen, ő mondta, hogy ha tudnák az emberek, tuti nem ennék meg, pedig az egy jónevű húsfeldolgozó cég.
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
A zselatin nem hiszem hogy tollból - állati belekből készül.
Úgy tudom csontokból.
Na jó.. legújabban valami kukacokat mondtak, de azt nem néztem mert tényleg nem lehetne megenni semmit.
Állítólag még a csokit sem.
Csak.. a hírekben volt hogy milyen sikeres az export és arról jutott eszembe hogy igen.. kiviszik a húst... éésss itt marad a sok hulladék ?
júl. 23. 05:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!