Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az új pénzérméket gyűjtitek...

Az új pénzérméket gyűjtitek vagy el költitek ?

Figyelt kérdés
Ha épp olyat újat kaptok a boltban vissza.
2024. júl. 20. 17:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Gyűjtjük.

Vagy ha épp nem akad a kezünkbe egy jó darabig, akkor általában vaterán hozzá lehet jutni.

Én is pár darabot onnan szereztem.

2024. júl. 20. 18:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Van egy haverom aki gyűjti, nekiadom. Nyilván az áráért...
2024. júl. 20. 18:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Régen bedobtam automatába miután meggyőződtem róla, hogy nem visszajárónak teszi el, azaz más nem kapja vissza (lehet hallani, hogy elrakja visszajárónak vagy bedobja a perselybe, utóbbi esetben csattan egyet). Manapság, mivel többe kerül az áru mint ezek az érmék, már nem figyelek erre, otthagyom a boltban is ha úgy van.
2024. júl. 20. 18:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Akkor én vagyok az egyetlen, akit ez nem érdekel, úgy látszik 😀 Nem részesítem öket különleges bánásmódban. Ha kapok olyat, fizetek vele és ennyi.
2024. júl. 20. 19:31
 5/12 A kérdező kommentje:

3. Válaszoló.

Ezt hogyan érted amit írtál ? Az automatával kapcsolatban? Ezt nem értem.:(

2024. júl. 20. 20:23
 6/12 anonim ***** válasza:

#5 bedobod az érmét és hallgatod a zajokat az automatából. Ha csattanást hallasz, azaz leesett az érme, akkor a perselybe dobta, azt nem fogja visszaadni másoknak, mert azzal a címlettel tele van. Ha nem hallod ezt, akkor elrakta az érmét visszajárónak, mert valakinek adott vissza ilyen címletet és utántölti magát.

Úgyhogy csak hallgatom amikor bedobok egy ugyanolyan címletet és ha csörgött akkor bedobtam a spécit, ezzel kvázi kivonva a forgalomból, mert a persely tartalmát minden bizonnyal bankba viszik.

2024. júl. 20. 20:50
 7/12 A kérdező kommentje:

Értem , és az mit jelent,hogy ,,manapság többe kerül az áru,mint az új érme "?

Az inflációra gondolsz ?:)

Hogy akkor most már boltban is fizetsz vele inkább, mint ,hogy gyűjtsd ?:)

2024. júl. 20. 21:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem szoktam gyűjteni, nem is bírnám megállni szerintem ha lenne mondjuk 5 darab 200-asom hogy ne költsem el. Sokkal inkább szeretem az amerikai, angol és német pénzeket gyűjteni.
dec. 17. 17:24
 9/12 A kérdező kommentje:
Szia. És miért a külföldit gyűjtöd ?:)
dec. 17. 18:21
 10/12 anonim ***** válasza:
#9, szimplán mert jobban tetszenek mint az itthoniak. Például van 2 különböző 50 centesem (amerikai), és annyira gyönyörűek nekem hogy egyik magyar érme sem mehet mellé.
dec. 17. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!