Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt életetek eddigi...

Mi volt életetek eddigi legkínosabb sztorija/élménye?

Figyelt kérdés
Mindenki válaszát várom én is kívánkozom egy kicsit erről beszélgetni és visszaemlékezni a régi szép időkre 😁
2024. júl. 14. 18:54
 1/10 A kérdező kommentje:

Az egyik az volt amit nagyon kínosan éltem meg, hogy mentünk az iskolában az osztállyal kirándulni és véletlenül figyelmetlenség miatt nekimentem a zebrán levő egyik oszlopnak az egész osztály szakadt a nevetéstől a tanárral együtt😂

A másik élményem az volt, amikor mentem az utcán volt egy idősebb nő akinek véletlenül ráléptem a lábára és megkérdezte hogy anyám nem tudsz figyelni az orrod elé? xd

2024. júl. 14. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hú, nem is tudom, hogy melyik volt a legkínosabb, de volt már pár. Ezt az oszlopba fejelős dolgot egyébként én is eljátszottam már anno, sakkoztunk telefonon a volt osztálytársammal, és hát belemélyedtem a játékba, szóval telibe belesétáltam egy oszlopba. De ez semmi azokhoz képest, amiket részegen műveltem. Szerintem ahhoz már valamiféle tehetség kell, hogy valaki random nekiálljon helikopterezni egy házibuli közepén, és hát eme dicső tettemre sem büszkén emlékszem. Ahogyan az sem volt dicsőségesebb, amikor valaki rám nyitotta a wc ajtót, én pedig kizuhantam onnan alvó állapotban, természetesen letolt gatyával, és erre ébredtem fel.
2024. júl. 14. 19:11
 3/10 A kérdező kommentje:

Mosdós esetem nekem is volt sokszor bár azt annyira nem vettem sosem magamra, időnként véletlenül bizony sokszor rányitottunk egymásra, de nem lehetett nyilván megmondani, hogy ott ki van szóval annyira nem számít ez a része

Olyan kínos dolog még úgy utólag sikeresen eszembe jutott hogy játszottunk barátnőkkel és barátokkal is egyaránt egy játékot ami 3 pontból állt

Az volt a lényege hogy felsoroltak 3 embert és választani kellett hogy közülük kivel csókolóznál, házasodnál vagy vállalnál be egy kis kalandot xd

Az tényleg kínos volt mert eléggé látszott mindenkin hogy zavarban van és az a legdurvább hogy onnan született 2 hónappal rá egy páros is

2024. júl. 14. 19:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem sok volt de nem emlékszek rá pontosan mik voltak.

De mondok kettőt:

Ez első osztályban történt általánosban. Mi nekünk általánosban nem volt külön fiú és lány öltöző így mindenki a teremben öltözködött lányok is és a fiúk is tesi előtt és után.

Tesi után brutálisan kellett hugyoznom és a wc foglalt volt. (Mert valamiért nálunk abban a suliban csak 1 wc volt lányoknak is és fiúknak is) és hát az osztályban behugyoztam tiszta húgy volt a terem egyik része. Szerencsére nem kaptam beírást meg semmit szüleim meg sem tudták hogy történt ilyen, de a tanárok mint tudták. Kínos volt.

A másik meg már nem annyira régi story 1-2 hónapos volt. Mentem volna a kollégiumba és mielőtt beléptem volna az ajtón köszöntek nekem csá-val kint. Köszöntem nekik beléptem az ajtón véletlenül a portásnak aki ott volt annak is csával köszöntem véletlen reflexből. Természetesen elnézést kértem meg kijavítottam magam még elmagyaráztam a szituációt, meg mosolygot egyet rajt mondta semmi gond előfordul, de attól függetlenül baromi kínos volt nekem 1 órán át éreztem magam még kínosan főleg azért mert volt még rajta kívül egy két velem egyidős gyerek.

2024. júl. 14. 19:49
 5/10 A kérdező kommentje:

Az első valóban eléggé kínos sztori, szerencsére nekünk nem ilyen volt a suli külön voltak lányok és fiúk is mindig.

A második kapcsán nekem is volt olyan 7.osztályban talán hogy letegeztem véletlenül bunkóbb hangnemben egy tanáromat amikor úgy köszöntem neki vissza hogy szia Anna néni (égett a pofám de ő természetesen azt mondta hogy semmi baj kedvesem) 😂

2024. júl. 14. 20:06
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 azért egy szia mégis kevésbé kínos mint egy csá.
2024. júl. 14. 20:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen csak eléggé kínos volt akkor pár éve mert nem szokásom sziával köszönni tanárnak
2024. júl. 14. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az, hogy irtózatosan részeg voltam egy buli után, és 3-an egymást támogattuk haza felé, amikor jött szembe az egyik professzorunk az egyetemről, és illő módon megpróbáltunk megállni, és köszönni neki, hogy "jó éjszakát Professzor Úr!" de amikor a "jó éjszakát" részhez értem elindult kifelé egy jól fejlett kisróka, és már annyi idő nem volt, hogy kellően elforduljak, így a kisróka jelentős része a Professzor Úr kabátjára került... Aztán nem győztünk elnézést kérni tőle. De szerencsére jó fej volt, és mondta, hogy "én is voltam fiatal...". De attól nekünk irtó ciki volt.

A másik szintén egyetemen. Elmentem egy irtó aranyos lány ismerőshőz, és valami miatt bekattant, hogy én ki akarom próbálni a magassarkú cipőjét, mert (szintén nem voltam teljesen józan). És kitaláltam, hogy lemegyünk így a partra meg a kocsmába, és már kicsit túl töltöttem magam, és ez így magassarkúban nehezen ment, néhányszor elestem, próbálkoztam a négykézláb dologgal... És nyilván szintén szembe jött az egyik tanárom...

2024. júl. 14. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#8 Igazán megkérdezhettétek volna utána, hogy mit iszik, Tanár Úr?:D
2024. júl. 14. 21:27
 10/10 A kérdező kommentje:

Mennek a zöld pipák mindenkinek

9: ezen jót nevettem az előbb😂

2024. júl. 14. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!