Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tényleg gáz, hogy tele van a...

Tényleg gáz, hogy tele van a szobám olyan képekkel amin én vagyok?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm megszólta őket:(
2010. okt. 31. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
igen gáz nagyon
2010. okt. 31. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:

egy tükröt is vehetnél.

egéséznap magadat bámulod.

2010. okt. 31. 20:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nem olyanok a képek,hogy beállok a tükör elé és fényképezgetem magam,hanem nyaraláson,bulikon,összejöveteleken készültek.
2010. okt. 31. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha csak Te vagy a képeken, akkor elég gáz.
2010. okt. 31. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha csak te vagy és csak tükör előtt csücsörítős szájjal, akkor igen, ciki, egoista, de ha más is van azokon a képeken (család, barátok, osztálytársak) és különböző alkalmakkor készültek, akkor nem, teljesen normális.
2010. okt. 31. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:
A te szobád, ha magadat akarod nézni, egészségedre, senkinek semmi köze hozzá, amíg igazoltan nem vagy pszichiátriai eset.
2010. okt. 31. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Különben, minden ember szobája tele van a saját képével, ha épp a szobájában van. Gondold végig hány fényes felület van, ami visszatükröz téged. Csak nézz alkalmas napszakban az ablaküvegre, a szekrény politúrjára, a fényes tolladra, a fényes festékű felületekre stb. mindenütt visszatekintesz majd a saját arcodra.:DXD

Ha még ezek mellé plusz fényképeket teszel ki csak magadról, akkor az már beteges egoizmus.:D

2010. nov. 1. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
EGOISTA vagy... (önimádó)
2010. nov. 2. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!