Itt a bizonyíték hogy baromság a horoszkóp(?)
"Ikrek
Egy harcban fogod elveszíteni az életed. Lehetséges, hogy egy állattal, de akár egy emberrel is harcolsz, még az is megtörténhet, hogy ez az egész egy lelki harc lesz"
Lelki harcba hogy lehet elveszteni az életet??
Nem hiszek a horoszkópban. 2 részből fog állni a válaszom A lelki harcról, meg a véleményemről a horoszkópról.
1. Lelki harc olyan mint a sunyi gyilkos. Bármennyire én is leszarnám, nem tudom. Ezt úgy kell elképzelni, mint amikor nem esik el a vár külső ostromlótól, hanem belsőleg lesz szabotálva. A feszültség, a lelki béke hiánya a belső romlást eredményezi. Nem véletlen épül valaki fel a rákból és valaki nem. Az orvosok ugyan úgy megtesznek mindent, mégis valaki elég erős és élni akar, valaki feladta.
,,Ismertem egy asszony, akinek tök jók voltak a leletei, de meg akart halni amikor megkérdeztem miért? (Eltemettem a férjemet, gyerekeimet, barátaimat, nincs értelme élnem). Holnap meghalt."
2. A horoszkópokat se kell készpénznek venni, ahogy amit én írok azt sem. Nézzünk meg engem ,,kos".
Kiemelek párat ami igaz rám, párat amit nem.
,,ösztönös vezetőként másoknak utat akarsz mutatni, előre tekintesz." Én senkinek nem mondom meg mi a jó, de valóban nem hátra nézek.
,,értéked és egyben nehézséged is hogy a saját fejed után mész" Ha eléggé makacs vagyok.
,,jellemzően nagy életerővel, jó egészséggel rendelkezel" A nátha se szeret engem.
STB STB
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!