Ez miért van egyes embereknél?
Figyelt kérdés
Miért van az , hogy egyes emberek nem akarják azt , hogyha egyetemre is megy , hogy ne tanuljon jogokat meg igazságügyet?
Nekem erről az jutott eszembe, hogy mert nem akarják, hogy igazságosztó legyen köztük meg hogy nem mernek minden esetben az igazsággal szembe nézni.
júl. 13. 15:46
1/3 anonim válasza:
A dupla tagadás kioltja egymást: nem akarja, hogy ne tanuljon = azt akarja, hogy tanuljon. Hogy jön ehhez az igazságügy és a bosszúállás? Nincs olyan törvény vagy paragrafus, ami az önbíráskodást megengedné, sőt.
2/3 anonim válasza:
Nemtom én mérnökként jogi, gazdasági és társadalomtudományi tárgyakat is hallgattam: élveztem őket. Kis frissesség a sok szakma közepette.
Sokan azért nem akarnak ilyeneket hallgatni, mert szakbarbárok
3/3 anonim válasza:
Én informatika szakos voltam, és az összes tölteléktárgyat a mai napig feleslegesnek tartom és kifejezetten gyűlöltem. Semmit nem tett a későbbiekhez a szakmai karrieremhez. Azért mentem informatika szakra, mert informatikát és matekot akartam tanulni, nem közgázt és nem jogot. Ha ez érdekel valakit, vegye fel szabadon választhatóként. Ezek a tárgyak sokkal nagyobb szívással értek fel, mint a kötelezőek. Ha valamit nem szívesen tanulok, akkor az nehezebben is megy, illetve nehezebben veszem rá magam hogy elkezdjem tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!