Szerintetek milyen kezes vagyok?
Figyelt kérdés
Bal kézzel tudok csak írni, rajzolni, jobb kézzel olvashatatlan és béna az írásom.
Ezen kívül minden mást jobb kézzel csinálok. Evőeszközt, fogkefét, fésűt is jobb kézben tartom, illetve azzal használom, bal kézzel képtelen vagyok ezekre.
A táskám a jobb vállamon hordom, a balon nagyon kényelmetlen.
Viszont bal kézzel pakolok munka közben, a rekeszeket a raktárból sokkal ügyesebben tolom ki bal kézzel, mintsem a jobbal.
Ha viszont sminkelem magam, a bal szememet is jobb kézzel tudom csak kifesteni, bal kézzel tök ügyetlen vagyok ilyen téren.
22/L
2024. júl. 13. 03:19
1/3 anonim válasza:
Akkor te 2 kezes vagy, van ilyen.
3/3 anonim válasza:
Domináns balkezes. Ha tudsz angolul olvasni -mert nincs magyar fordítása- , van egy könyv, amiben tesztek is vannak, Stanley Coren The Lefthanded Syndrome címmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!