Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz-e baja az 1...

Rnessa kérdése:

Szerintetek lesz-e baja az 1 éves unokahúgomnak?

Figyelt kérdés

Az történt,hogy az 1 éves unokahúgom megevett egy kevés kutya ürüléket az anyja rögtön cselekedett,ahogy észre vette felhívta a kórházat ott azt mondták felesleges bevinni mert úgyse tudnak vele mit tenni.

A házi orvos írt fel neki féreg hajtót és azt mondta ne aggódjon nem lesz semmi probléma de nagyon aggódik érte az anyja nem bírom megnyugtatni.Már neten is elolvasott egy csomó cikket.

Szerintetek lehet valami baja a kicsinek?

2024. júl. 11. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Miért hiszel random anonim gyakorisoknak jobban, mint az orvosoknak?
2024. júl. 11. 22:34
 2/9 Kólauborkával ***** válasza:
77%
Igazából gyerekkorában szerintem mindenki összesvett valami szart, csak nem emlékszünk rá, nem kell túlstresszelni. (Nyílván szokás ne legyen belőle)
2024. júl. 11. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ott a pont egyes válaszolónál.

Nem is értelek téged, kérdező...

Akkor inkább már hivogatnál fel több dokit országszerte érdeklődve, mintsem gyakoriról kérnél tippet, tanácsot.

Sőt szét tudnálak szivatni ebben a témában, hitelesen előadva, hogy halálos kimenetele lesz a kaki evésnek.

Amúgy meg... 1 éves gyermekről van szó... Anyja, apja hol volt az esetkor??? Nem azért van az ember GYED stb-n, hogy felügyelje, ápolja, gondozza a gyermekét???

Ennyit erről.

2024. júl. 12. 07:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést hátha itt is járt már így valaki a gyerekével mert az anyja sírva hívott fel,hogy ez történt és nem tudja mit tegyen! Az anyja is kint volt vele de fogalmam sincs, hogy történhetett ez meg. Én is felhívtam a mi orvosunkat ő pedig a kórházat és a házi orvost.
2024. júl. 12. 08:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Hidd el nekem, 82-éves embernek, hogy semmi baja nem lesz. A városi gyerek kevésbé, de egy falusi 1-éves gyerek már az én ekkorás koromban is mindent a szájába vett, amit az udvaron talált. Az anyja nem tudott minden lépésére vigyázni (most sem, hiába van GYED-en), mert a falusi háztartást kellett vezetnie (ami nemcsak a virágok öntözéséből állt), a férje és az esetleges nagyszülők a határban dolgoztak.
2024. júl. 12. 08:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz baja tőle... Ne hisztizzen anyuka, hanem legközelebb figyeljen a gyerekére jobban.
2024. júl. 12. 08:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat!
2024. júl. 12. 08:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg semmi baja nem lesz.
2024. júl. 12. 14:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Na, mi történt tegnap óta? Bizonyára semmi negatív nem történt. Nyugodt lehet Anyuka.
2024. júl. 12. 15:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!