Indiai csalók magyar telefonszámról?
Ma délelőtt hívott egy 30-as szám, majd kicsit később egy 20-as háromszor, ezeket nem vettem fel, utána még egy másik harmincas, amit már felvettem. Bemutatkozok, sistergés, bemutatkozok még egyszer, erre bele szól valaki angolul erős indiai akcentussal " Hy, my name is "nem értettem mi" Johnson, How are you?". Na itt már rácsaptam a telefont. Valaki találkozott ilyennel?
Nem vagyok annyira fontos ember hogy random külföldiek hívogassanak magyar számokról angol nyelven.
Ez ilyen piacon beszélgető öreg nénik között terjedő baromság városi legenda amit írsz.
Még ha nemzetközi számot veszel fel, abból is maximum a saját telefonszolgáltatód tudja levenni a romaing hívás díjat, de abból a csaló nem jut pénzhez... De ezek magyar számok voltak.
Engem nem érnek ilyen sokkhatások: ha nem jelzi előre valaki szóban vagy sms-ben, hogy telefonon óhajt beszélni velem, esélye nincs!
Ugyanez a helyzet, ha nem ismerős a szám, - nem érdekel, hogy magyar-e vagy mandzsúr... Majd elfárad a telefonálgatásba, - nekem nem kerül pénzembe, hogy egész nap próbálkozik (és meg tudom oldani, hogy csak az ő hívásai ne jussanak be engem zavaró módon)!
Uff! :DDD
Szélsőséges esetben még spamként is publikálom, aztán már csak magát fogja tudni hívogatni, - aki állandóan foglalt lesz és ezért önmagával sem fog tudni telefonon beszélgetni... :DDD
Hadd dühöngjön, hogy miért nem veszi fel a saját hívásait! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!