Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tud olyan helyet ahol könyvet...

Tud olyan helyet ahol könyvet lehet "nyomtatni"?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy én nagy Harry Potter fan vagyok és szeretném kézben lapozható könyvben olvasni a H.P. fanfiction folytatásait nem csak PDF ban

(pl:Harry Potter és a negyedik torony, az ezernevű, smaragd sligulus meg a James Potter sorozatot)

Na szóval azt akartam kérdezni hogy tudvalaki olyan helyet ahol nem fényképalbumot hanem könyvet lehet nyomtatni de azért ne legyen 20k felett az ára

Tudom hogy egy könyvkiadó sem adhat el H.P. fanfictiont mert van valami olyasmi szerződés J.K. Rowlingnál hogy minden bevétel az ővé vagy valami ilyesmi, azt is megköszönöm ha valali leírja mi is ez a szerződés vagy megállapodás vagy mi

#Harry Potter #könyvnyomtatás #J.K. Rowling szerződése #Könyv PDF kinyomtatása
júl. 10. 10:52
 1/4 anonim válasza:
100%
Nyomtatni bármelyik könyvtárban, papír-írószer boltban tudsz, de egy otthoni nyomtató is filléres tétel ma már. De ahhoz, hogy valami könyv legyen nem csak kinyomtatni kell a lapjait, hanem könyvbe kötni. Googleben erre is találsz millió céget, de 1 darabban nem hinném, hogy olcsó lesz.
júl. 10. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
júl. 10. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én gyorsnyomdánál szoktam az ilyesmit nyomtatni. Nézz körül a környékeden, hol van gyorsnyomda!
júl. 10. 12:07
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat sokat segitettetek :D
júl. 10. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!