A titkosszolgálat szabályozza ezt a fórumot is?
Mint a legnagyobb fórumokat, vajon ezt is a titkosszolgálat szabályozza? Van annyira releváns fórum?
És itt is tolják a shadow banninget, banninget, stb ha nem olyanokat ír az ember ami egyezik a mainstreammel?
"A titkosszolgálat szabályozza ezt a fórumot is?"
Nem. A titkosszolgálatnak nem érdeke "szabályozni" ezt a fórumot, mert azzal csak azt bizonyítanák, hogy diktatúra van.
"És itt is tolják a shadow banninget, banninget,"
Itt nincs shadow banning.
Van egy a fórumot létrehozó cég által alkotott szabályzat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felhasznaloi_szabalyzat
amit ha nem tartasz be, illetve ha az provokatív, trágár, hírdetés, olvashatatlan. akkor törlik a hozzászólásod.
Én egy ilyen kérdés kiírása után a helyedben tartós tejet már nem vennék.
Amúgy jó bírod a hideget?
“ Itt nincs shadow banning.”
Nem tudom miért de valamiért kirázott ettől a sortól a hideg és valamiért pont azt érzem, hogy de mégis van.
Ez egy olyan megmagyarázhatatlan érzés.
"de valamiért kirázott ettől a sortól a hideg és valamiért pont azt érzem, hogy de mégis van"
Nem, nincs.
A tudományos topikba nyitott, de ezotériába/gumiszobába/politikába való alusisakos topikokat rövid időn belül törlik/áthelyezik - teljesen jogosan.
Mojjo pedig megjósolta a hideget, én még MOST lekapcsolnám az internetet, de szerintem már késő.
R. I. P. Kérdező 2024-2024
Már a gondolataimat is irányítják?
Nem, az nem lehet.
Minden a véletlen műve.
A titkosszolgálatoknak nem feladata weboldalak működtetése.
Hülyék lennének informatív oldalakat letiltani, - amikor az információk megszerzéséből (is) élnek. Elsődlegesen a megelőzés a feladatuk és a megrendelő által kért információkkal ellátni a megrendelőket.
Éppen most ül egy FBI ügynök a gépe előtt, és olvasgatja, hogy a nyári szünet alatt unatkozó Pistike, miket trollkodik. Illetve jegyzeteket ír, hogy éppen a közlekedés témában vitatkozik három ember egy balesetről, és közben fut a log a háttérben, ahogy Irénke néni azt próbálja megtudni, hogy miért hányik a macskája a két kilós csülökzsírtól, amit adott neki.
Ekkor csörög a telefon, hogy hackertámadás érte a nemzeti bankot, de nincs erre idő, mert figyelni kell a Gyakori kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!