Mennyire tartós a klímás fűtés?
Figyelt kérdés
Úgy vol,hogy központi gáz fűtésünk lesz az idén. Erre apámat egy hülye részetekről,hogy hát legyen inkább klímás fűtés.
Amúgy kb olyan 1.6 millióba kerülne. Olyan 1 millió lenne 3 klíma[2 nagy,1kicsi]. Aki beszerelné annak a bére kerülne kb olyan 300. Lenne még egy másik áramkörös dobozunk is(amire csak a klímák lennének kötve. Valamilyen Haas doboz vagy mi) az kerülne olyan 300körül.
A kérdés csak az.
Van olyan jó hőtartása,mint a központi fűtésnek? Megéri e ez egyáltalán ?
Hát nem tudom
Szerintem pénz kidobás
Bár hiába mondom apámnak
Valakinél erről tapasztalat ?
2024. júl. 9. 13:48
1/3 anonim válasza:
Mi most egy kicsike házban lakunk, olyan 45 négyzetméter, ahol van gázkazános fűtés. Egy darab klimát tettünk a konyha nappaliba, és télen elég fűtést adott, csak a fürdőt fűtöttük néha a gázkazánról. Most egy nagyobb házba költözünk, és ott is klimákkal fogunk fűteni. Remélem működni volt, én eléggé utána olvastam, és elvileg nem kell gond legyen, a skandináv államokban is sokszor így fűtenek. De ez kábé úgy megy, hogy a klímát bekapcsolod a fűtés szezon elején, és tavasszal kapcsolod ki. Ha elmegy az áram, akkor mivel nincs víz ami megtartsa a hőt, hamarabb kihűl a lakás. Ez a hátránya.
2/3 anonim válasza:
Hátránya hogy szárazabb a levegő de egyébként ok.
3/3 anonim válasza:
A mostani gázárak mellett már olcsóbb a klímás fűtés, és nyáron a hűvösebb miatt komfortosabb is. Az ember jobban tud pihenni, dolgozni, vagy amit épp akar. 2 évente ki kell tisztítani, és akkor nincs gond. Nálunk a cégnél cirka 25 éves hűtő-fűtő klímák vannak, még egyik se romlott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!