Milyen vezetéknélküli fülhallgatót ajánlotok?
Eddig egy vezetékes JBL fülhallgatóm volt amit nagyon szerettem de 4-5 éve után megadta magát, és arra gondoltam szeretném kipróbálni a bluetooth-osat. Láttam, hogy van a JBL nek is viszont nagyon sok panaszkodást láttam rá, hogy mindenkinek 1-2 hónap után az egyik fülébe elsz@ródik az egész stb stb...
Valami megbízhatót tudtok ajánlani, ami megfizethető ilyen húsz - (huszonezer) ft körül mozog és minőségre is patika?
2 es neked mennyi ideje van meg és neked melyil van?
Illetve tws 200 vagy a tune 230 at ajánlanátok inkább. És melyiket miért? Nagyon köszi előre is.
Mindenhol ilywn 29 - 33 ezerét látok olyat ami neked van, egyedül egy oldal vaj ahol 16 ért árulják. Kicsit nekem ijesztő, esetleg rendelt már valaki innen?
235 NC -t találtam még ami nekem megérős áron van. Az miben különbözik pl a 230 nc től? Jobb vagy rosszab egyáltalán?
Én már majdnem egy éve használom a JBL Wave Beam TWS vezeték nélküli fülhallgatót, van mikrofonja is, teljesen jól működik és bár az én fülemből minden kiesik, ez egészen jól bennmaradt.
A hangminőség is remek, minden okés vele, könnyen csatlakozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!