Mi erről a véleményetek?
Figyelt kérdés
nagy nehezen rávettem magamat hogy írjak egy férfinak aki tetszik. Írt vissza de már van barátnője. Ezt elfogadtam, de most két hét múlva ideges lettem letöröltem faceről, majd instán bekövettem és ezt észrevette amúgy nem követett vissza és szándékosan tett fel sztorit a bnőjével nem tudom kiverni a fejemből mi legyen2024. júl. 7. 20:14
1/5 anonim válasza:
Az legyen hogy felejtsd el...Barátnője vagy, nem fogja dobni miattad....keress mást!
2/5 anonim válasza:
Azt hogy fogad el hogy barátnője van, keres más férfit. Mást nem tudsz tenni. Ha friss a kapcsolat nem várhatod meg hogy szakítsanak mert ha jól megy minden másfél évig is eltarthat vagy több ideig is az alatt rengeteg csávónak tudsz írni.
3/5 A kérdező kommentje:
tudom csak is az én hibám hogy nem mertem lépni. Pl tavaly ez van. Amúgy évek óta ismerem de elején valahogy nem szimpatizáltam vele de tavaly óta azt vette észre hogy nagyon megtetszett. Csak belészerettem. MEg más azt mondta ez nem szerelem hanem vágyakozás.
2024. júl. 8. 09:40
5/5 A kérdező kommentje:
tudom leállítom magamat nem maradt más
2024. júl. 8. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!