Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha csinálok egy paypal fiókot...

Ha csinálok egy paypal fiókot azt törölhetem azonnal?

Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni egy fiókot,mert az egyik oldalon csak így tudom megoldani a fizetést,de csak erre az egy alkalomra lenne szükségem és ezért kérdezem hogy ha megoldottam a befizetést,akkor bármiféle pénzlevonás vagy díjfelszámítás nélkül törölhetem e azonnal a paypal fiókomat?

2024. jún. 30. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:
95%

Vannak megkötései, de alapvetően igen:

[link]

Viszont lehet egyszer még jól jön egy ilyen fiókkal fizetés. Fenntartási, kezelési költsége nincs, ingyenes marad és nem fognak semmilyen pénzt kérni ha meghagyod. Viszont amit a linkelt cikkben is írnak, ha egyszer megszüntetted, nem nyitható újra az a fiók (gondolom egy másik igen).

2024. jún. 30. 21:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
6 évvel ezelőtt nyitottam mert hozzád hasonlóan kellett egy alkalomra. Nincs benne egyenleg (0-ft), nincs csatolva kártya sem számla mert ez nem kötelező. Üresen áll és ha bármikor szükségem lenne rá csak használni kell. Kapott egy nagyon erős jelszót kétfaktoros hitelesítést.
2024. jún. 30. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!