Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen módon lehet a kormányt...

Milyen módon lehet a kormányt perelni az alapvető emberi jogok megsértéséért?

Figyelt kérdés
2024. jún. 30. 16:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
47%
Melyik törvények?
2024. jún. 30. 17:49
 22/28 A kérdező kommentje:
21. Olvasd el az ENSZ emberi jogok határozatát.
2024. jún. 30. 17:52
 23/28 anonim ***** válasza:
20%
22: Főleg ha lenne olyan határozata az ENSZ-nek, még el is olvasnám.
2024. jún. 30. 17:54
 24/28 anonim ***** válasza:
40%
Össze kell fogni az oltástagadókkal, a napfényt evőkkel és az 5G chipet ellenzőkkel, és közösen fellépni. Hátha visszanyitják az OPNI-t.
2024. jún. 30. 18:05
 25/28 A kérdező kommentje:

23. Ma már megkerestem,nem fogom a te kedvedért még 1x,bár bánom,hogy nem mentettem el.

24. Nem vagyok oltástagadó,igaz, bánom mint a kutya,hogy beadattam a covid oltást. Ebbe meg most végképp nem akarok belemerülni.

2024. jún. 30. 18:11
 26/28 anonim ***** válasza:

"Olvasd el az ENSZ emberi jogok határozatát."

Elolvastam, de nem szerepel benne olyan pont, ami akadályozna ilyesmit.

2024. jún. 30. 19:38
 27/28 A kérdező kommentje:
Konkrétan nincs, de ott van az önrendelkezéshez való jog, illetve a betegek jogaiban a méltósághoz való jog.
2024. jún. 30. 19:44
 28/28 anonim ***** válasza:
72%

Egy szűrővizsgálat milyen méltósághoz való jogot sért? Az oltásra még lehetett mondani, hogy van egy elvi egészségügyi kockázata, de egy szűrés téged miben veszélyeztet?

Másrészt vakon vagy még mindig:

"Egészségügyi ellátás során az emberi méltósághoz való jog akkor érvényesül, ha a betegellátás során a betegekkel emberhez méltóan bánnak."

[link]

Ez nem ütközik egy szűréssel, ott is a méltósághoz való jogot betartva fogják elvégezni azt.

Az önrendelkezést is felülírhatja törvény:

"A beteg - önrendelkezési jogával összefüggésben - szabadon eldöntheti, hogy kíván-e egészségügyi ellátást igénybe venni, mely beavatkozások elvégzésébe egyezik bele, illetve melyeket utasít vissza. Ezen jog azonban bizonyos - törvényben meghatározott - esetekben korlátozható. "

[link]

Ebben az esetben nyilván nem kívánságműsor amit törvény ír elő. Besorozásnál sincs olyan kérdőív, hogy inkább haza szeretnél-e menni, és pipáld be itt.

De a legfontosabb: nem hoztak semmilyen törvényt. Csak bedobtak egy javaslatot, és már kitört a hisztéria. Mielőtt ebből bármi is lenne, azt előbb meg kell vitatni, kidolgozni, elfogadtatni, megszavazni és valahogy bevezetni. A valóság az, hogy lassan több kórházi osztályt zárnak be, mint tartanak fent azokban a csernobili romokhoz hasonló épületekben. Ez a 'most mindenki el fog menni ezentúl rendszeresen vizsgálatokra' egy utópia.

2024. jún. 30. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!