Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyiket vegyem meg?

Melyiket vegyem meg?

Figyelt kérdés

[link]

VAGY

[link]

#Marvel #Groot #grootparna #grootpolo
2024. jún. 28. 19:20
A kérdező szavazást indított:
Párna
Póló
8 szavazat
 1/5 anonim válasza:
53%
Egyiket se, ideje felnőni :) és leszokni a gagyibb mesékről.
2024. jún. 28. 19:22
 2/5 A kérdező kommentje:
A 6 éves öcsémnek lenne. A pólóból van kis méret is. Ezek random képek. Ő szereti és nem én. Egy szóval nem volt leírva hogy magamnak venném. Szóval eltévedtél nagyon
2024. jún. 28. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Jól van, figyu, az öcsédet mi nem ismerjük, hanem neked kéne ismerni annyira, hogy ezt magadtól el tudd dönteni. Most komolyan, nem érzed gáznak, hogy abban vadidegen emberek véleménye kell, hogy mit vegyél a testvérednek?
2024. jún. 28. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
Nyugi, ne foglalkozz a kötekedőkkel. Azt vedd meg, ami szerinted jobban fog tetszeni az öcsédnek. Én is vissza tudok egyébként kérdezni az egyes és a hármas válaszolóknak, számotokra az jelenti az élvezetet, ha egy általatok képzelt szellemi magas lóról osztogatjátok az általatok tévesen elképzelt okosságot egy vadidegen embernek, mindenféle kontextust nélkülözve? Tökéletes példa volt erre a kérdező (#2) reakciója az egyes válaszoló válaszára. Néha nem ártana gondolkodni mielőtt szóvá (sőt, válasszá) tesz valamit az ember. Illetve azt különösen aljasnak, képmutatónak és sajnálatosnak találom, hogy egy segítséget kérő emberhez (gyerekhez?) így viszonyultok.
2024. jún. 28. 21:11
 5/5 anonim válasza:

Teljesen rendben van ilyet hordani 0-120 év között bármikor, leszokni nem a mesékről kell, hanem az észosztásról.

Szerintem a póló jobb, de azt, hogy tesódnak mi tetszik, te jobban tudod.

2024. jún. 28. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!