Darázs csípés vagy méhecske?!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ma olyan negyed1 körül ittam ilyen zöldalmás üdítőt itthon és én nekem mindig mániám.ilyenkor nyáron a gyerekek miatt is bele nézni az üdítőbe én nem láttam benne de az üvegen se semmit viszont mikor ittam olyan volt mintha lenyeltem volna valamit.
Eltelt már egy óra de nincs nehéz légzésem meg ilyesmi viszont csak ilyen égő érzés van itt az álam alatti részen a torkomnál de már sav lekötöt is ittam nem fáj csak ég mikor nyelek se fáj.
Szerintetek mi lehet ez? Félek minden ilyen dologtól de szerintem ha darázs vagy méhecske lett volna már nem lehet hogy nem itt írnék.
Köszönöm.
Nem rég is ahogy ettem is olyan volt sürün van hogy olyan érzésem van mintha le nyelnék valamit, aztán valamim mindig fáj nem rég pl vacsora közben is olyan volt azóta a nyelven is fáj. Már azon is gondolkodtam hogy orvoshoz megyek valami agyi bajom van. De az azóta van mióta egyik rokon kis gyerek nyelvébe csipot a darázs. Ilyenkor már én is arra gondolok hogy le nyeltem vagy valami
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!