Meg lehet csinálni a szülői engedély papírt határátlépéshez online?
Figyelt kérdés
A barátom kettős állampolgár(román-magyar), Én Magyarországon születtem, itt is élek, a barátom találkozna a szüleimmel, mivel ő Romániában nevelkedett és sajnos nincs meg 18, csak én, így neki szükséges lenne egy szülői engedély papír amivel ki tudom vinni az országból, a kérdésem az lenne, hogy ezt online is meg lehet csináltatni? Vagy szükséges azért Romániába mennem?jún. 24. 12:58
1/1 anonim válasza:
A szülői engedélyt az ő szülei adják meg. Csinálja meg otthon magának az engedélyt és az legyen nála ha kilépéskor ilyet kérnének. Neked ebben nincs szereped.
Itt van minta, csak ki kell tölteni és aláírni (felek + 2 tanú):
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!