Kds vagy Icehavok?
Figyelt kérdés
Aki nem tudná ők a 2okos
Én inkább KDS-t választanám,de Icehavokkal sincs semmi bajom!
jún. 23. 20:55
1/9 anonim válasza:
Egyik sem. Szerintem baromi kellemetlen, kínos, cringe amit a 2okos csinál.
3/9 anonim válasza:
En mar varom azt a videot amikor egymast cumizzák, annyira kell nézettség
4/9 anonim válasza:
100%, hogy egy 15 év alatti lehetsz kedves kérdező. Nagyon remélem, hogy unalmadban tetted csak fel, és nem volt komoly. Nagyon cink ez az egész 2okos jelenség. A legkárosabb streamerek itthon. Én fixen megtiltanám a gyerekeknek hogy ezeket a szellemileg visszamaradott embereket nézzék, mert nagyon nem jó, hogy a jövő nemzedéke ilyeneken nő fel.
5/9 A kérdező kommentje:
Nyugi több vagyok 15-nél,és egyáltalán nem komoly a kérdés inkább,inkább olyanoktól kérdezem akik NÉZIK őket!
Amúgy én is tisztában vagyok vele,hogy milyen cringe a 2 okos,nem értek velük együtt,de jó nézni őket.És kár volt válaszolnod kedves 4-es,mert ezekből szokott kialakulni a vita,mi az már,hogy úgy kezded,hogy nem vagyok 15 év alatt?Ilyet mégegyszer ne próbálj mondani,gyerekes!
júl. 10. 09:20
6/9 anonim válasza:
Cringe, nem értesz velük egyet de szereted...
8/9 A kérdező kommentje:
Nekem van igazam.Pont
Ez olyan gyerekes...🙄
aug. 21. 07:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!