Miért nem tudok bejelentkezni a Google fiókomba?
Gyári visszaállítást csináltam a telefonomon és elfelejtettem a jelszómat a Google fiókomhoz
Mikor rámegyek a elfelejtettem a jelszavam lehetőségre kéri a telefonszámot megadtam kaptam kódot beírtam a megfelelő mezőbe továbbengedett..
Erre most valami szám jelent meg hogy húzzam le az értesítési sávot és koppintsak a értesítésben található számra de nemjön semmi.. remélem van valami megoldás mert mindenem a Google fiókkal van összekapcsolva esetleg nem lehet valahogy segítséget kérni tőlük?
Sajnos nem voltam sehol máshol bejelentkezve de fel kéne ismernie az eszközt hiszem ezen voltam 1 évig..
Tuti van valami megoldás
6,jegyű a kód, ami megjelenik?
Goggle hitelesítő szokott nàlam ilyet kérni...
Ami telefonszámra jön azt megkapom beírom és továbbenged..
Másik ellenőrző kód pedig gmailomra jön de azt hogyan nézzem meg ha épp arra próbálok bejelentkezni? Ez akkora hülyeség..
A goggle hitelesítő egy külön alkalmazàs, de akkkkkkkkkora hülyeség!
Nos, ha vilàgosan leírnàd, h mod hova jön,egyszerűbben lennénk.
Vissza állítottam a telefonom gyári beállításokra
Sajnos a Google fiókomhoz elfelejtettem a jelszavam
Beírom az emailt utánna kéri a jelszót amit nem tudok ezért rámegyek az elfelejtettem a jelszavam lehetőségre..
Utánna hogyan szeretné hitelesíteni telefonszámmal beírom a telefonszámom kapok sms-ben egy kódot amit beírok a megfelelő mezőbe..utàna további hitelesítésre van szükség..
És küld egy kódot a gmailomra amit ugyanúgy be kéne írnom a megfelelő mezőbe mert úgy hitelesítené a gmailem is de nem tudom megnézni azt a kódot mert ugyebár nem tudok belépni a gmailemre ameddig nemsikerült bejelentkeznem a fiókomba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!