Tapasztalatokat nekem írni a gránit bankról pl aki már 1-2 ève náluk van még èri ott bankártyát csináltatni?
Most jelenleg az OTP nèl vagyok junior számlacsomagban, és basszus 2000ft okat von le saját atmből való pènz levètelèrt nagyon gáz.
A gránitra gondoltam hogy ott nyitok számlát. Csak azèrt èrdekelnènek tapasztalatok. De mondjuk más bankok is szóba jöhetnek.
Nekem kb. 10 éve ott van a számlám. Maximálisan elégedett vagyok. 0Ft számlavezetést fizetek. Előtte voltam K&H, Cib, Erste-nél. Azt elégeltem meg, hogy kvázi a semmire fizetek havonta több ezer forintot. A legjobb döntés volt.
Készpénzfelvétel, ha nyilatkozol róla, havi 150.000 Ft-ig és két alkalomig elvileg minden banknál díjmentes. Ezen felül az aktuális kondíciós lista szerint történik. Én ahol tehetem, kártyával fizetek. Számláimat is így fizetem ki. Így 150e kp-t nem szoktam kimeríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!