Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szeretnék kosarazni járni, de...

Szeretnék kosarazni járni, de félek megkérdezni a szüleimet. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

A szüleim is tudják, hogy szeretem a kosarat, de azt nem, hogy járni is akarok kosárórákra.

Nem merem megkérdezni tőlük, mert félek, hogy nem engedik majd meg, meg hogy tesóim is tiszta hülyének tartanak majd, hogy minden előzmény nélkül egyszer csak járni akarok.

Attól is félek picit, hogy azt mondják, hogy nekem még tanulnom kell.Mit csináljak?(13 éves vagyok)

2010. okt. 30. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:

nem hiszem h léteznének olyan szülők akik a sprotolás ellen lennének. Mond meg nekik bátran. nincs ebben semmi. ha a tesód beszólnak nekik meg mond h ja te kosarazni akarsz, de ti kockuljatok tovább!

hajrá! nem lesz sztem smmi gáz!

20f

2010. okt. 30. 19:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne butáskodj! Biztos megengedik a szüleid, ha látják hogy tényleg szeretnéd! Ennyire félelmetesek, gonoszak? Ne félj tőlük szerintem! Még ennél komolyabb dolgokat is el kell tudnod mondani, ha egy kicsit nagyobb leszel :)
2010. okt. 30. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Jaj de dinka vagy :D Én megmondtam nekik simán mert imádom a kosarat de hát franc ezt a jó színvonalat a mi városunkban nincs ilyesféle lehetőség :@ szal ha neked van lehetőséged rá használd ki és mondd el :D Örülni fognak neki :D 13/L
2010. okt. 30. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!