Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy működik a Lidl alkalmazás?

Hogy működik a Lidl alkalmazás?

Figyelt kérdés
Hány, mennyi Ft költés után kapok pontot?

#Lidl alkalmazás
jún. 20. 08:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jó semmire sem. Én használtam egy darabig, de aztán letöröltem, mert ilyen 25-50-100 ezreket kellett volna összegyűjtenem ahhoz, hogy kapjak ajándékba egy kakaós csigát... nincs értelme.
jún. 20. 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem pontot kupont kapsz.

Most például 50 ezt költés után popcornt kaptam 3x10 dkg.

jún. 21. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyilván 1 Ft után 1 pontot kapsz. Vásárlás után sorsjegyet vagy ilyesmit, amivel külön kedvezményt kapsz valamire, ha nyersz, jobb esetben olyanra, amit meg is vennél. Vannak kuponkedvezmények is, szóval szerintem megéri, nem kerül semmibe.
jún. 22. 20:57
 4/4 anonim válasza:
Arra jó hogy több kedvezményt tudsz igénybe venni általa. Pl az üzletben épp akciós a paradicsom 800ft/kg helyett 600 és azt lehet hogy csak a lidl plusszal tudod ennyiért megvásárolni. Vásárlásonkénti sorsjegy, ajándék kuponok, kedvezményes kuponok. Költésenkénti ajándékok jellemzik. Nem annyira drasztikus mint ahogy előttem írták de tény hogy akkor éri meg ha 90%ban oda jársz vásárolni. Ha tudatosan csinálod a vásárlást akkor szépen lehet spórolni.
júl. 29. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!