Hogy működik a Lidl alkalmazás?
Figyelt kérdés
Hány, mennyi Ft költés után kapok pontot?#Lidl alkalmazás
jún. 20. 08:11
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem jó semmire sem. Én használtam egy darabig, de aztán letöröltem, mert ilyen 25-50-100 ezreket kellett volna összegyűjtenem ahhoz, hogy kapjak ajándékba egy kakaós csigát... nincs értelme.
2/4 anonim válasza:
Nem pontot kupont kapsz.
Most például 50 ezt költés után popcornt kaptam 3x10 dkg.
3/4 anonim válasza:
Nyilván 1 Ft után 1 pontot kapsz. Vásárlás után sorsjegyet vagy ilyesmit, amivel külön kedvezményt kapsz valamire, ha nyersz, jobb esetben olyanra, amit meg is vennél. Vannak kuponkedvezmények is, szóval szerintem megéri, nem kerül semmibe.
4/4 anonim válasza:
Arra jó hogy több kedvezményt tudsz igénybe venni általa. Pl az üzletben épp akciós a paradicsom 800ft/kg helyett 600 és azt lehet hogy csak a lidl plusszal tudod ennyiért megvásárolni. Vásárlásonkénti sorsjegy, ajándék kuponok, kedvezményes kuponok. Költésenkénti ajándékok jellemzik. Nem annyira drasztikus mint ahogy előttem írták de tény hogy akkor éri meg ha 90%ban oda jársz vásárolni. Ha tudatosan csinálod a vásárlást akkor szépen lehet spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!