Ha gyorsítottam a firefoxot. Akkor többet kell fizetni?
ha gyorsítottam a firefoxomon akkor többet kell fizetni?
gyorsítottam a firoxot.
mert láttom hogy ezzel több csomag jön.(internet)
vagy ez úgy van hogy előszőr kifizetem a neten és amedig használhatóm akárhányat?
Akkor tegyél fel értelmes kérdést? Mitcsináltál szerencsétlen tűzrokával és miért akkarsz többet fizetni? Milyen internet előfízetésed van? (Az nem válasz, hogy: a) kicsi szürke doboz b)nagy szürke doboz c)t-online, upc stb. Tessék le írni hogy dialup vagy dsl esetleg kábel vagy mobilnet.
Melyik ff verzíóval mit csináltál?
am. nem valószínű hogy többet kell fizetni, de ha sikerül értlemesen feltedd a kérdést, akkor tudunk rá válaszolni.
üdv,
Attila
.....
nem akarok többet fizetni.
-_- azért irtam hogy értelmes váalszoakt mert sokk hülye válasz szokott lenni a gyakorikérdéseken ahogy szokott -_-
inkább máshová teszem fel a kérdést nem erre az oldalra ahol sokk hülye.
Barátom te ritka prímitiv vagy, normálisan válaszoltam... te hisztizel. Az ilyen emberekre külön adót vetnék ki, hülyeség adó címszóval... :D
üdv,
Attila
-_- te nagyon hülye vagy.
és nem vok az.
és a hülyéket nem kéne bántani .
a bunkókat kéne inkább bántani.(azokkat a személyeket akik mást fizikailag bántanak mert pl.: hülye.)
és nem hisztizek csak megirom hogy sok hülye van a gyakorikérdéseken.
"-_- te nagyon hülye vagy.
és nem vok az.
és a hülyéket nem kéne bántani . "
ezt hogy gondoltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!