Szerelmes lettem egy fiuba mit tehetek?
Én is hasonló helyzetben vagyok, bár nálunk én vagyok a fiú és hát reménytelenül üldözöm szerelmemmel a leányt.
De hát ha nincs meg köztetek a kölcsönös érdeklődés, kölcsönös kommunikáció, akkor ne erőltesd tovább rá a szerelmedet, mert akkor a barátságotok is tönkre fog menni.
Azért írtam ezt meg neked, mert mi már itt tartunk, hogy a barátságunk is kezd szétesni :(
Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben vagy. Az érzéseid teljesen érthetőek, és fontos, hogy vigyázz magadra ebben a helyzetben. Íme néhány tanács, amit érdemes megfontolni:
1. **Tisztázd az érzéseidet**: Gondold át, hogy mit érzel valójában, és miért fontos számodra ez a kapcsolat. Az is fontos, hogy tisztában legyél azzal, hogy a másik fél mit érez és mit szeretne.
2. **Kommunikáció**: Próbálj meg őszintén beszélni vele az érzéseidről. Mondd el neki, hogy mit érzel, és kérdezd meg, hogy ő hogyan látja a helyzetet. Lehet, hogy ez segít tisztázni a dolgokat.
3. **Határok meghúzása**: Ha úgy érzed, hogy a kapcsolat nem halad előre, és csak fájdalmat okoz, érdemes lehet meghúzni a határokat. Ez azt jelentheti, hogy kevesebbet írsz neki, vagy akár teljesen megszakítod a kapcsolatot, hogy megvédd magad.
4. **Öngondoskodás**: Fontos, hogy vigyázz magadra és az érzelmi jólétedre. Tölts időt olyan tevékenységekkel, amelyek örömet okoznak, és keresd a barátaid és családod támogatását.
5. **Továbblépés**: Ha úgy érzed, hogy nem viszonozza az érzéseidet, próbálj meg továbblépni. Ez nehéz lehet, de hosszú távon jobb lehet számodra, ha olyan emberekkel veszed körül magad, akik értékelnek és viszonozzák az érzéseidet.
Fontos, hogy ne érezd magad egyedül ebben a helyzetben. Van valaki a környezetedben, akivel beszélhetnél erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!