A testverem jatekfüggö. Mit lehet vele kezdeni?
Nagyon-nagyon szomorú sorsa lesz, ha a szülei már nem lesznek. Aztán tesz egy végzetes lépést...
Nem kívánom, hogy igazam legyen, sőt, örülnék, ha másképp alakulna a sorsa.
Ismerek ilyen típust, annyi különbséggel, hogy ő már 42 éves és pár éve már rendszeresen dolgozik. De még mindig ugyanabban a lakásban él, ahová született, az anyukájával, és állítása szerint soha nem fog elköltözni. Még egy nőt is hamarabb költöztetne oda.
Az öcséddel is ugyanaz lesz, hogy minél több ideig marad a családi komfortzónában, annál kisebb az esélye, hogy kiszabaduljon onnan. És van egy pont, amikor ez az esély meg is szűnik majd a fejében, tehát tökéletesen elégedett lesz ezzel a helyzettel akár élete hátralévő részére is.
Én próbálnám neki minél többet megmutatni, mik a felnőtt élet szépségei, azaz miről marad le, hátha egyszer átkattan nála valami és rákap a dologra...
Javasold neki, hogy ha már game-t nyomja nyomja élőbe. Azzal is lehet keresni.
Vagy legyen goldseller.
Jól lehet vele keresni és élvezem a game-t is.
A többi szabad időm pedig független, sporttal, eseménnyel teli.
32N
"Én próbálnám neki minél többet megmutatni, mik a felnőtt élet szépségei"
Mik azok? Erre kíváncsi vagyok.
karrier, csalad, onmegvalositas, utazas, sport, elmenyek, szemelyisegfejlodes, …
aki szerint ezek a 4 fal kozott gep elott kockulva is elerhetoek az teved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!